Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΦΟΡΗΤΗ ΜΑΘΗΣΗ στη Β'ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ: Η αρχή

Η φορητή μάθηση, ή μάθηση μέσω προσωπικών ηλεκτρονικών συσκευών (m-learning), εξαπλώνεται με μάλλον αργούς ρυθμούς διεθνώς, συγ...

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Αποτελέσματα 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων (Α' & Β' Φάση)

 
Εδώ και δέκα χρόνια πραγματοποιείται ο Διαγωνισμός Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστοτόπων, όπου συμμετέχουν δικτυακοί τόποι χωρισμένοι στις παρακάτω κατηγορίες:

Κατηγορία 1: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Δημοτικά Ειδικά Σχολεία
Κατηγορία 2: Γυμνάσια, ΕΕΕΕΚ, ΣΔΕ
Κατηγορία 3: Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ, ΕΚ ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, Δημόσια - Ιδιωτικά ΙΕΚ, ΟΑΕΔ
Κατηγορίες 4-5: Υποστηρικτικές Δομές Εκπαίδευσης, Διοικητικές Μονάδες Εκπαίδευσης
Κατηγορία 6: Προσωπικοί Ιστότοποι Εκπαιδευτικών

Φέτος, διεξήχθη ο 8ος Διαγωνισμός στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικων για τις ΤΠΕ. Τα αποτελέσματα της Α' φάσης του διαγωνισμού φαίνονται εδώ: Αποτελέσματα Α' Φάσης

Οι εκπαιδευτικοί δικτυακοί τόποι απαιτούν κόπο και χρόνο για τη δημιουργία και συντήρησή τους. Στην περίπτωση μάλιστα των ιστοτόπων Εκπαιδευτικών Μονάδων, αυτοί αποτελούν την άμεση διασύνδεση της κοινωνίας με τις τοπικές εκπαιδευτικές κοινότητες και κάνουν πράξη τα "ανοικτά Σχολεία".

Για τους παραπάνω λόγους και μόνο αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι αφιερώνουν μέρος της ζωής τους για να προωθήσουν εκπαιδευτικά θέματα. Ο διαγωνισμός αυτός δε, αποτελεί την ελάχιστη ηθική επιβράβευσή τους.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, τα αποτελέσματα της Β' Φάσης τους 8ου Διαγωνισμού:  Αποτελέσματα Β΄ Φάσης.

Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Σύρου στην Ερμούπολη, την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 13:00, στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου.

Μανόλης Κουσλόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου